Μια σκέψη…….Μια αρχή

Όλα ξεκίνησαν το 2019, όπου αναζητώντας μια λύση για να βγάζω έξτρα εισόδημα, αποφάσισα να αξιοποιήσω το αγαπημένο μου χόμπυ, το οποίο ήταν η συλλογή τρουφών – σπάνιο είδος μανιταριού-. Η αγάπη μου για αυτό το ιδιαίτερο προϊόν με βοήθησε να μάθω τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και τα πλεονεκτήματα του και έτσι αποφάσισα να το προωθήσω σε πελάτες που αγαπούσαν τις γκουρμέ γεύσεις.

Μια επιχειρηματική ιδέα ξεκινάει

Όταν λόγω της πανδημίας επιβλήθηκε το πρώτο lockdown, ανακάλυψα την δύναμη των online πωλήσεων. Των πωλήσεων που δεν γνωρίζουν σύνορα και περιορισμούς. Έμαθα γρήγορους τρόπους να πουλάω online, αξιοποίησα τα social media και ανακάλυψα τις μεγαλύτερες πλατφόρμες αγορών όπως η Amazon. Έτσι δημιουργήθηκε η Hellenic Nature Shop, μια εταιρεία η οποία εμπορεύεται μπαχαρικά και βότανα online και ήδη μέσα σε έξι μήνες εξελίχθηκε σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Η Hellenic Nature Shop έχει ήδη εδραιωθεί στην αγορά της Amazon, με ένα συνεχή αναπτυσσόμενο πελατολόγιο και με μια σταθερή ανάπτυξη 20%-25% μηνιαίως.

245%

Ανάπτυξη Πωλήσεων

#1

Amazon Rating

1860+

Πωλήσεις απο τον 1. Χρόνο

Η ομάδα της SellSphere είναι υπέροχη! Μας βοήθησαν να ξεκλειδώσουμε νέες αγορές και να εξάγουμε τα προϊόντα μας στην Amazon Αμερικής. Έχουμε βιώσει μεγάλη ετήσια ανάπτυξη λόγω της προοδευτικής προσέγγισής τους.

Δήμητρα Παπαδοπούλου

Hellenic Nature Shop CEO

Οι προκλήσεις

Η είσοδος μας στην Amazon δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, καθώς ήρθαμε αντιμέτωποι με διάφορες προκλήσεις και προβλήματα που εμφανίζονταν σε κάθε μας βήμα. Τότε αντιληφθήκαμε, τον βασικό ρόλο ενός συνεργάτη ο οποίος είναι γνώστης της αγοράς της Amazon και ο οποίος θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις προβλήματα που θα σου στοιχίσουν και χρόνο και χρήμα.

Η συνεργασία με την SellSphere μας βοήθησε να επιλύσουν μια σειρά από θέματα :

  • Λογιστικές και Φοροτεχνικές Διαδικασίες

  • Εκτελωνισμός εμπορευμάτων, αποστολές και αποθήκευση των προϊόντων.

  • Τήρηση των προδιαγραφών που θέτει η Amazon.

  • Διαφημιστική προβολή των προϊόντων.

  • Άνοιγμα νέου ΑΦΜ και άνοιγμα λογαριασμού στην Amazon.

Μονόδρομος, η Επιτυχία μας....

Μετά από τρία χρόνια, τα προϊόντα μας είναι περιζήτητα και έχουμε δημιουργήσει ένα πιστό και ολοένα αυξανόμενο πελατολόγιο. Γνωρίζοντας πλέον τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις της Amazon, τολμήσαμε να εμπλουτίσουμε την γκάμα των προϊόντων που πουλάμε στην Αμερική με νέους κωδικούς. Χάρη στις πετυχημένες αγγελίες που δημιούργησε η ομάδα της SellSphere, τα νέα μας προϊόντα αποκτούν ξεχωριστή θέση στην καρδιά των πελατών μας.