BE DIGITAL - BE DIFFERENT

Σε μια ψηφιακή εποχή που τρέχει με χίλια, εσύ ακόμα σκέφτεσαι αν πρέπει η επιχείρηση σου
να έχει online παρουσία; Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους:

0 δις
είναι οι χρήστες του διαδικτύου
0 ώρες και 43 λεπτά
ξοδεύει ο μέσος χρήστης στο διαδίκτυο
0 δις
ιστότοποι υπάρχουν σήμερα
0 τρις
θα δαπανηθούν για διαδικτυακή διαφήμιση παγκοσμίως το 2022

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, όμως ένα πράγμα για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι οι επιχειρήσεις που θα καταφέρουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, να αναπτύξουν το ψηφιακό τους προφίλ και να αντιμετωπίσουν με ευελιξία και ταχύτητα τις νέες προκλήσεις θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και οι επιχειρήσεις που θα έχουν μια επιτυχημένη πορεία στην νέα ψηφιακή εποχή.

Αν σε ενδιαφέρει να ΕΙΣΑΙ μία από αυτές τις επιχειρήσεις
συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις
πως ΕΜΕΙΣ θα σε βοηθήσουμε να το καταφέρεις.

Είσαι Personal Trainer

Είσαι Διατροφολόγος

ΓΙΑΤΙ DIGITAL;

Πιθανόν να θέλεις να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, τότε που η επικοινωνία με τον πελάτη ήταν direct και οι ηλεκτρονικές συσκευές ήταν απλά εργαλεία που έκαναν την ζωή και την εργασία σου εύκολη, χωρίς ομως να την κυριεύουν ή να την κατευθύνουν. Δυστυχώς μαγικά τζίνι δεν υπάρχουν για να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, υπάρχουν όμως συνεργάτες που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σου να αποκτήσει μια σημαντική διαδικτυακή παρουσία, να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις των πελάτων της.

Γιατί η digital εποχή όσο περίπλοκη και δύσκολη μπορεί να σου φαίνεται σου προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για να αυξήσεις την πελατεία σου και το πιο σημαντικό την κερδοφορία σου.

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ;

Είσαι δικηγόρος, λογιστής, γιατρός, γυμναστής, εκτελωνιστής κτλ και σκέφτεσαι ότι το δικό σου το επάγγελμα δεν το χρειάζεται; Το πιο πιθανόν είναι ότι αν ρωτούσες τον ιδιοκτήτη ενός συνοικιακού καταστήματος ρούχων ή ενός εκπαιδευτήριου, πριν δυο χρόνια, θα σου έλεγε ότι και αυτός έκανε τις ίδιες σκέψεις. Τώρα όμως το κατάστημα της γειτονιάς μπορεί να πουλάει τα προϊόντα του εντός και εκτός συνόρων ενώ τα lockdown που επιβλήθηκαν ξαφνικά στην χώρα, δεν επηρέασαν τις επιχειρήσεις που ήταν ψηφιακά έτοιμες να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εργασία τους.

BE READY → BE DIGITAL

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ;

Χρόνο → Πολύτιμο, σημαντικό χρόνο! Σκέψου πόσο χρόνο σπαταλάς κάθε μέρα για να απαντάς σε ανούσια τηλεφωνήματα και πως θα μπορούσες να αξιοποιήσεις αποδοτικά αυτόν τον χαμένο χρόνο. Στην ιστοσελίδα σου θα μπορούσες να έχεις αναρτημένες πληροφορίες που συχνά οι πελάτες σου ζητάνε τηλεφωνικά. Με μια απλή επίσκεψη στο site σου θα μπορούσαν να τους απαντηθούν ερωτήματα που πιθανόν να έχουν και να επικοινωνούν μαζί σου μόνο για τα ουσιώδη. Με κάποια εφαρμογή booking μπορείς να κλείνεις τηλεφωνικά ραντεβού με τους πελάτες σου, τις ώρες που εσένα εξυπηρετεί ή ακόμα και online ραντεβού μεσω κάποιας πλατφόρμας. Ότι απρόβλεπτο και αν συμβεί, η online επιχείρηση σου θα είναι πάντα ανοιχτή, δίπλα στους πελάτες της.  Ο χρόνος είναι χρήμα!

Αξιοποίησε τον σωστά και επένδυσε τον σε αυτά που αξίζουν!

THINK YOUR TIME → THINK DIGITAL

 

Χρήμα → Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της επιχείρησης σου, είναι ίσως η πιο κερδοφόρα επένδυση που έχεις κάνει ποτέ για την επιχείρηση σου. Το πελατολόγιο σου δεν γνωρίζει σύνορα. Ποτέ ξανά άλλοτε ένας personal trainer Αθηνών, για παράδειγμα, δεν θα μπορούσε να γυμνάσει μια νοικοκυρά στην Ορεστιάδα. Εκμεταλλευτείτε τα προνόμια του διαδικτύου για να αυξήσετε την πελατεία σας και συνεπώς την κερδοφορία σας. Αξιοποιήστε τα social media για να προβάλετε την επιχείρηση και επεκτείνετε το δίκτυο σας, ακόμα και τις υπηρεσίες που παρέχετε. Οι ευκαιρίες ανεξάντλητες, τα εργαλεία που μπορείτε να αξιοποιήσετε χρήσιμα μόνο που σας λείπει είναι ο κατάλληλος ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για την επιχείρηση σας.

THINK YOUR PROFIT → THINK DIGITAL

 

Αξιοπιστία → Όταν σήμερα υπάρχουν 1,9 δισ ιστότοποι, φαντάσου τι θα σκεφτόταν ο πελάτης σου για την δική σου επιχείρηση μόλις ανακάλυπτε ότι δεν έχεις διαδικτυακή παρουσία. Πιθανόν να θεωρήσει ότι η επιχείρηση σου δεν μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις της νέας εποχής. Σήμερα πλέον οι ηλεκτρονικές συσκευές δεν είναι απλά εργαλεία, είναι συνεργάτες που μας εξυπηρετούν 24/7, με το κινητό να εξελίσσεται στον μεγαλύτερο πρωταγωνιστή. Αυτό που προσφέρει η επιχείρηση σου είναι ΛΥΣΕΙΣ και ο πελάτης σου αναζητάει τις ΛΥΣΕΙΣ για τα προβλήματα του στο internet. Αν δεν βρει την δική σου επιχείρηση στο διαδίκτυο, θα βρει μια άλλη ανταγωνίστρια επιχείρηση που θα του προσφέρει αυτό που ψάχνει.

KAI H SELLSHPERE ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ.

THINK SOLUTIONS → THINK DIGITAL

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Οι συνεργάτες της ηλεκτρονικής ανάπτυξης της επιχείρησης σου. Είμαστε νέοι,
ενθουσιώδεις και μας αρέσει να σκεφτόμαστε DIGITAL. Σε αυτή την νέα σελίδα της επιχείρησης σου, είμαστε δίπλα σου για να συζητήσουμε, να συμβουλεύσουμε, να προτείνουμε και να σχεδιάσουμε την ΝΕΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ παρουσία της επιχείρησης σου.

Κάνεις Ιδιαίτερα

Οργανώνεις Γάμους

ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ;

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης σου, από τον σχεδιασμό της εταιρικής ιστοσελίδας μέχρι την παρουσία σου στα Social Media και την καταχώρηση της επιχείρησης σας στους καταλόγους της Google My Business.

Το ξέρουμε ότι η κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή και έτσι ξεχωριστή πρέπει να είναι και η ψηφιακή της παρουσία στο διαδίκτυο. Γι’ αυτό τον λόγο, οι παροχές μας είναι εξειδικευμένες ανάλογα με το αντικείμενο της επιχείρησης σας και τις υπηρεσίες που παρέχετε.

Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η ομαδικότητα και η συνεργασία!

Αφού αναλύσουμε τον κλάδο στον οποίο ανήκει η επιχείρηση σου, τον ανταγωνισμό και τα μυστικά του, την αγορά – στόχο στην οποία απευθύνεσαι σχεδιάζουμε την στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε και σου προτείνουμε λύσεις ιδανικές σύμφωνα με το δικό σου προφίλ και την δική σου μοναδική προσωπικότητα.

Γιατί δεν είσαι μια Ανώνυμη Εταιρεία είσαι ένας Ελεύθερος Επαγγελματίας και θα πρέπει η ιστοσελίδα σου να έχει το Δικό σου Μοναδικό Αποτύπωμα.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

να σας εκπαιδεύουμε: μέσω διαδικτυακών σεμιναρίων, σας μαθαίνουμε με απλό και κατανοητό τρόπο πως να διαχειρίζεστε τα social media έτσι ώστε να είστε σε μια συνεχή αλληλεπίδραση με το κοινό σας, ποστάροντας ενδιαφέρον υλικό.

να επικοινωνούμε μαζί σας: μια φορά την εβδομάδα θα έχετε την δυνατότητα δωρεάν συνεδρίας με τον προσωπικό σας σύμβουλο για να λύσετε τυχόν απορίες, να συζητήσετε ή απλώς να πείτε τα νέα της ημέρας.

να σας διαφημίζουμε: η εποχή έχει αλλάξει, δεν θα μπορούσε να μην αλλάξει και η διαφήμιση. Έρευνες έχουν δείξει ότι η διαδικτυακή διαφήμιση είναι πολύ πιο αποδοτική από τις διαφημίσεις στα ραδιόφωνα ή στις αφίσες. Το σημαντικό είναι να ξέρεις που θα στοχεύσεις, πότε θα στοχεύσεις και τι υλικό θα προωθήσεις. Δείτε το πελατολόγιο σας να αυξάνεται μέσα από έξυπνες και ξεχωριστές διαφημίσεις.

ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ONLINE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Είσαι Φωτογράφος

Είσαι Διακοσμητής